Fail bild på mig IRLx)

LolxD Nu ska jag visa en bild på mig IRL med Fail smilexD
Sry för sämst kvalitet:bigeyes: Men bilden var tagen från min fail mobil som jag alltid dampar mig påxD Men jag ska ändå snart få en ny ^^ Om ni undrar vrf jag ser så jävligt trött ut så satt jag och min kompis och väntade på att en bio skulle börja! (Jag kommer inte ihåg vilken bio vi skulle kolla på) xD För det var i vintras jag tog bilden!:) Kommentera vad ni vill jag bryr mig faktiskt inte eftersom att jag själv tycker att jag ser muppad ut:bigeyes:
För er som undrar! Jag är svensk men mina föräldrar är från kina^^

Svar på Tal;


PowwS
om Jag talar ut om min sårbarhetO.O:
Är Du En Tjej Eller Kille Irl?

Vem Var Det Då Som Pratade?! :O

Ehm.... nej jag är ingen kille IRL och det var inte jag som pratadexD Man skulle ta en bild och sätta dit en mun som kan prataxD Så... Nej det var inte jag som pratade:D

Jag talar ut om min sårbarhetO.O

Klicka på bilden för att se när jag talar ut om min sårbarhetO.O

Just nu är jag hemma hos Bella Borg:D

Hej hejxD Jag är hemma hos Bella Borg hon är rolig honxD Jaja ska inte störa xD!:) Men en grejj bara! Kommentera mer snälla! Ni får mig att tappa blogglusten annars:(

Veckans Tema!

Vad tycker ni om det nya temat??(: Jag gillar det jätte mycket!:D Msp har fått tillbaks fantasin:D Jag tänker verkligen göra en film till tävlingen:) Ni får gärna rösta på den;)

Ö-listan(:

Här kommer dom som har gett från ö-listan(:
Ge dom presenter och autos:D

Jag fyller snart år:D

Jaaa jag fyller år snart(: Fyller den 16 augusti vilket är vääldigt snart:D När fyller ni år då?:D

Svar på Tal;

sötasara-00 (Ledsen jag visar inte andras emails! (från i'm gloria) om Angående designer!:
Jag vill ha typ som moa1111 :O
Kan du fixa de?
Hur dyrt blir de? :O

Tack För Svar :D
Svar: Ledsen men jag gör inte längre sånna designerD: Men om du vill beställa en design av mig så gå in [HÄR] för att få reda på mer om design!(: Hoppas att du fick svar på dina frågor:D

Fixade en ny header och bakgrund!(:

Ja ni kanske ser att jag bytte header och bakgrund?(: Jag vart inte nöjd med headern och bakgrunden på förra så gjorde en ny? Vad tycks?:D

Design till Moa1111 IgenxD

Nu har jag gjort en till design till Moa1111 (: Den här blev man faktiskt väldigt nöjd med:)
Vad tycks?(: Klicka på bilden!

Ny design:)

Har ni sett min nya design??:) Vart väldigt nöjd med den:D Det tog ett par timmar att göra den:bigeyes: Men nu är man entligen färdig!!:) Vad tycks?:)

Fortfarande Frågestund....

jag har fortfarande frågestund men får inga frågor... bara en..:(

Hur man gör så att texten ser ut som glas i Ps CS5

Okej nu ska jag visa hur man gör så att texten ser ut som glas i Photoshop CS5:)
Börja med att trycka på "Arkiv" som bilden visar! Sen trycker du på "Nytt..."
Välj hur stor den ska va och sen trycker du på "T" som bilden visar sen skriver du vad du vill ha för text!
När du har skrivit vad du ville skriva trycker du på "Lager" sen tar du musen över "Lagerstil" Och tryck sen på "Avfasning och Relief..."
Precis som det står i texten på bilden ska du ändra allt som stog till det jag har då ska det se ut såhär:
Tryck nu på "Satäng" (Det blåa på bilden under Textur som tillhör Avfasning och Relief! Och samma sak här ändra till så att det ser ut som jag har detx) Resten får du läsa i texten:) (Byt förresten färgen till den färgen du vill ha på din text) (står på bilden)
Resultatet:
Hehhe... lite svårt att förklara... ni vet..xD jag suger verkligen på att förklara:P Om det va något ni inte fattade får ni gärna fråga mig:D
Daniellla det du sa hur jag skulle göra fattade jag inte riktigtxD Jag kunde inte hitta den stilen så jag fick försöka lite själv efter en timme så lyckades jag att fatta hur jag på "Mitt" sätt får fram text som ser ut som glas:D

Och kom ihåg: Det här sättet är mitt sättxD Jag har inte tagit det från någon annan (det var jag som kom på att jag kan göra på det sättet) Men det finns ju många andra sätt! Men jag valde att göra mitt sätxD Ni får också gärna göra på "Mitt" sätt:) Och sprid gärna vidare dethär sättet på era bloggar:) Men säg inte att det var NI som kom på det:D För det va ju jagxD (Förlåt om jag är så petig nuxD)
Hare gutt:) Och hoppas att ni förstår hur man gör text som ser ut som glas nu:) Annars är det bara att fråga:D

Gud så hemskt:(

Nu satt man och lyssnade på Chris Medinas låt What are words som är jätte bra... sen sökte jag lite fakta om honom... Och så blev man väldigt rörd... Där fick man läsa om att han hade förlovat sig med sin flickvän... (Dom skulle ha gift sig två år efter att dom förlovade sig) Men så hände något väldigt väldigt hemskt... värre än så... den 2 oktober 2009 två månader innan dom skulle gifta sig var hans flickvän med om en hemsk bilolycka och hamnade i koma... läkarna sa att man inte kunde rädda henne men Chris vägrade att ge upp!:O Efter en månad och två veckor vaknade hon:)
Men med en hjärnskada och handikapp som förändrade hennes och Chris liv... När hon vaknade bestämde sig Chris att ta hand om hans flickvän... Den här historien blir man så rörd av att man nästan gråter;( Tycker så himla synd om henne!!:( Och allt Juliana Ramos (han flickvän) önskade sig var att få gifta sig! Och dom är fortfarande inte gifta tack vare olyckan...;( Så himla rörande!!!!!;( Lyssna på hans låt som han har skrivit till hans flickvän:) Där kommer några inslag från när han förlovade sig med henne och efter olyckan:(
Här kommer några bilder också:)
Före olyckan:
Efter olyckan:(:
Tycker ni inte att det är hemsk?:(
Klicka på denhär bilden för att komma till hans låt:)

Svar på Tal

EL!N om Angående designer!:
Detta är varför jag ville ha mitt namn i headern.
Nu tror folk att du har gjort den
Svar: Det e lugnt!:) Jag säger ändå till alla att det var du som gjorde designen men den nya designen jag har nu har ju jag gjort:) Men den förra var såklart du som gjorde:)

Mitt ♥ till Norge

Ni har säkert hört om bomben i centrala Oslo och mannen som klädde ut sig till polisman i Utöya och började skjuta folk runt om sig...  Fyfan! Man blir så himla ledsen när andra människor som vill ha hämnd på någon ska skada oskyldiga!! Dom blir utsatta för någonting dom inte har gjort liksom! Det är hemskt... Min kusin bor också i Oslo och där bomben exploderade brukade hon jogga:S Men som tur va så är hon på besök i Sverige... Puuuh:) Men jag är ledsen för dom familjer och vänner som blivit utsatta för detta!
Mitt ♥ till norge:)

Håller ni inte med om att det är hemskt??:(



Frågestund(:

Fråga vad ni vill!!:D Ställ en fråga i kommentaren så kommer jag nog att svara på den:D Frågestunden avslutas på lördagen:) Jag kommer kanske inte att svara på alla frågor men dom flesta iallafall:)

Design till Moa1111

Nu har jag gjort en design till Moa1111(: Såhär ser headern ut;
Om ni undar vrf headern är vit så är det en transparent header!! Vill ni beställa en design klicka [HÄR] By tha way klicka på Moa1111's header!

Sämst animeringxD

Jag vet jag suger på animeringarxD Jag tänkte egentligen göra en animering där hon skrek... men istället blev det så att hon dansa fågeldansen:'D

Håller ni inte med om att det ser ut som att hon dansar fågeldansen?:D

Wohooo ny design på bloggen:D

Wohooo!!:) Nu har jag gjort en ny design på bloggen!!:D Och den här designen gjorde jag helt själv!!!:) Jag blev väldigt nöjd;) Men jag tycker fortfarande att EL!Ns design vart snyggare:O Men jaja... Man kan inte alltid vara bästxD Ha en bra dag:)

En viktig sak!!

Designen jag har på min blogg är gjord av EL!N så om jag ska göra designer till er så förvänta inte er att dom headerna jag gör till er kommer att se likadana ut! Hoppas att ni förstår att det inte är jag som har gjort designen på min blogg! Mina headers kanske inte blir lika snygga som EL!Ns men jag försöker iallafall:') Hoppas att du fattar EL!N:)
www.movieelin.blogg.se

·٠•●ωє ƒσяєνєя●•٠· ♦Del 4♦

Omg omg!! ·٠•●ωє ƒσяєνєя●•٠· ♦Del 4♦ är släppt!!!!:O kolla in den nuuuu!!!!:D

Angående designer!

Okej... Nu ska jag ha ett inlägg om design ^^
Från och med nu kan ni beställa en design men... jag gör bara en design per dag! Här kommer priserna!
En vanlig header med lite penslar några bilder på dig och ditt husdjur (om du har) = två presenter från ö-listan!

En mer avancerad header med fler penslar och ditt husdjur! = 3 presenter från ö-listan!!
Den mest avancerade headern med måånga penslar kanske någon animering och ditt husdjur! = 4 presenter från ö-listan och 2 autosxD
(vet att det är dyrt men det är ganska jobbigt att göra designer.. och det tar också tid!! Så därför är priset dyrt:O)
Ni får välja själva om ni vill sätta in headern själv eller om jag ska göra det!!
cya!


Sorry för sämst updatexD

Som rubriken säger... förlåt för sämst update.. men jag har inte hunnit för att jag inte har varit hemma så myckt... Jag sov över hos Bella Borg igår så det e inte så konstigt att man inte uppdaterar^^ Jaja skriver mer sen i ett annat inlägg!^^:)

Hemma hos Bella Borg^^

Hej hej:D Nu är jag hemma hos Bella Borg och hon våfflar mitt hårx) (hon ville köra make up store) Int mycket uppdatering idag...

Bild på vraket från Trollskogen!

Somsagt... jag sa att jag skulle visa er några bilder från Trollskogen så vi kan börja med vraket:)


Visst är det coolt?;) Att ett vrak bara ligger på stranden där utan att man vet vad som har hänt... känns spännande:D

Omröstning...

vi har en omröstning... ni får rösta om ni vill att jag har kvar bloggen... via kommentarer skriv "Ja" om du vill att jag ska fortsätta att blogga på denna bloggen! Skriv "Nej" om du inte vill det! Jag kan blogga som vanligt medans omröstningen pågår... ni har en vecka på er att rösta... om ingen har röstat inom en vecka så lägger jag ner bloggen... förstått?

Svar på tal;

Siara om Varför?:
Du har ögonen jag hade förut ^^

Fin blogg xD
Svar: haha rolig kommentar Siarax) Uppskattar den verkligen:)
om det är några som kommenterar kommer jag att göra svar på tal...

Sista inlägget tror jag...

det här är nog det sista inlägget jag gör i denhära bloggen... framöver vet jag inte om jag ska göra en blogg efter som att det bara är 1 som kommenterar per månad... jag har inte fått en kommentar på ett tag och då har jag inte längre lust att blogga. Det är såklart inte bara pågrund av det! Statistiken har sjunkit rejält mycke... först så har man över 80 läsare... sen har man bara 13. Eftersom att ingen läser min blogg så finns det ingen vits att ha den! Hoppas att ni förstår hur jag känner:)

Det sista jag vill säga i denhär bloggen är..;

Grattis på födelsedagen Daniellla;)

Varför?

Varför när jag har så många läsare så kommenterar ingen av dom? VARFÖR!? VARFÖR TROR NI JAG HAR DEN HÄR BLOGGEN OM NI INTE KOMMENTERAR? VAD TROR NI!! FATTAR NI INTE HUR DET KÄNNS NÄR MAN VÄNTAR PÅ ATT NÅGON KOMMENTERAR AV ALLA SINA LÄSARE OCH... VAD SER MAN? JO... INGEN KOMMENTAR ALLS!!!!:( OM NI INTE KOMMENTERAR VARFÖR LÄSER NI ÄNNS MIN BLOGG DÅ!??:mad: DET KAN NI VÄL SVARA PÅ!??:mad:

FATTA JAG LÄGGER NER BLOGGEN!! DET ÄR BARA ATT FATTA DET:( OCH VEMS FEL ÄR DET? DET KAN NI TÄNKA UT SJÄLVA... ! KANSKE KOMMER ATT FORTSÄTTA ATT BLOGGA PÅ DENNA BLOGGEN MEN DET JAG VILL INTE DET NÄR NÅGRA SOM ALDRIG KOMMENTERAR LÄSER MIN BLOGG! FÖRSTÅR NI INTE HUR DET KÄNNS ATT BARA FÅ EN KOMMENTAR I MÅNADEN??:( OM NI INTE VET DET KÄNNS DET SKIT...  hoppas att ni fattar varför jag ska lägga ner bloggen nu... så slipper jag iallafall ångest:)

Funderar på att lägga ner bloggen;(

Somsagt... jag funderar på att lägga ner bloggen eftersom att jag aldrig får några kommentarer:( Jag vet att oavsett om jag skriver det här så kommer ändå ingen kommentera för ingen bryr sig ju:( Jag ska nog lägga ner den endå:( Hejdå bloggen...

Ska på stan och sen bada;)

Sorry men det blir inte så mycket update idag! Ska först på stan med Bella Borg sen ska vi bada;)

Dagens Outfit(;♥ - Design

Vad tycks?;) Det va dom kläderna jag hade till designen:) Själv så tycker jag att det på något sätt känns som en jätte skön klädsel! Tycker ni inte det?:)

Många inlägg idag:)

Jepp jag har haft många inlägg idag men nu är det dags att sova:) klockan är 01.00 på kvällenx) Jag har nog inte uppdaterat såhär mycket på ett tag! Men iaf:) Godnatt:D

Ps: Är hemma från öland nu så nu kommer det att bli photoshop bilder:D

Veckans fråga:)

Äntligen har en ny fråga kommit!!:D

Vad svarade ni?:) Jag har int svarat ännxD Men jag tror nog att jag tar "Spindelmannen" Om ni undrar vrf det bara står "I'm Gloria" Istället för C I'm Gloria så pallar man inte göra ett "C" eftersom att alla har det! Så i alla bilder jag lägger upp kommer det antingen stå I'G eller I'm Gloria för att visa att det är jag som gjort den:)

Nu vill jag till level 10;D

Nu har jag ju kommit till level 9... men jag vill till level 10!!!>;D Hoppas ni kan hjälpa mig dit fort:)

Int mycke kvar!!x) fortsätt fortsätt:D

Level 9;D

Jippie:D Nu har jag kommit till level 9:) Jag måste absolut tacka alla dom som gav autos:D Här kommer namnen! Om dom har en blogg så är namnen deras länkx)
Här kommer dom:D
Daniellla, Hyuga Hinata, Snyggiis, Agnes1002, smilie, Sandriee och LoveTokyo!
Det va dom som gav autos ända tills jag levlade:D besök gärna Daniellla och Hyuga Hinatas bloggar;) Och ge alla dom autos:D Tack för mejj:)

Svar på tal;

Anonym om Tbx från Trollskogen...:
faktiskt så e du på lvl 8 nu :D
Svar: HahaxD Asså jag kunde inte lägga upp min andra bild:D (På den stog det level 8) För ibland kan denna datorn va lite konstigxD Så jag la upp den gammla från när jag va level 7:D La upp den för att mätaren stod på samma plats som den står nu:D Hade för mig att jag skrev det i inlägget?:O
Jaja hoppas att du fattar nu:)

Hem snart;(

Oh nej snart ska jag åka hem till vår dimmiga lilla stad;( Nackdelen är att jag inte kommer se pappa:( Fördelen e att man kan va me kompisar och bada ute EXAKT när man vill:) Bara inte klockan 2 på kvällen:bigeyes: Men kommer sakna det här ruuliga stället! Men vi kommer åka hit fler gånger i sommar:) Mer än 10 gånger till iaf;)

Tbx från Trollskogen...

Som rubriken säger så är jag tbx! Asså namnet "trollskogen" vet jag inte vart det kommer ifrån men en sak är säker! Det är inget ställe för småbarn om man tror det på grund av namnet!:O Det är ett naturreservat!!XD Man kunde välja mellan 3 olika vägar! blå va 1 km , gul va 2,5 km och till sist den vi tog (jag venneh varför-.o) röd som är 4,5 km-.o Vi irrade runt i säkert 2 och en halv timme men jag tog väldigt många kort på systemkameran;) Jag kommer att andvända en av bilderna som bakgrund och jag tog den särskilt till bloggen:D By tha way så fanns det ett vrak där:bigeyes: Den tog jag också kort på !;) Kanske kan visa några bilder när vi har laddat upp dom:) Och nu byter vi ämne och kommer tbx till msp! JAG LEVLAR SNART:D Så snälla!! Ge mig autos:) Jag har bara 1.000 fame kvar!!:O Snälla kolla på mina filmer och ge autos:D Skulle betyda silver just nu:) Om ni undrar vrf silver kom upp så är det att det är om ni läser min blogg och kommenterar är guld;) Men jaja:D Hoppas ni kan hjälpa mig:blush:
 ( om ni undrar vrf det står level 7 så gick det inte att ladda upp min bild:O Så jag tog den från när jag va i level sju iställetXD Men mätaren är på samma ställe och det är ju det som är meningen;) Goodbiee:D

Trollskogen♥

Helluuuh:D Nu ska man kanske till Trollskogen på öland då! (Om det inte regnar förstås) Tyvärr så pallar man inte lägga upp några bilder då menxD (Ni vet Gloria är väldigt lat) Men jaja ha en trevlig dag^^ (Vet onödigt inlägg men jag har lust att blogga! Varför kan du läsa i inlägget nedan:D♥)

Blogglust Tbx♥

Som rubriken säger blogglusten är tbx♥ Och det är tack vare EL!N som jag tänker blogga mer:D Hon fixa världens snyggaste design på min blogg och jag har henne att tacka:) Som tack tänker jag iallafall ge dig många autos denna veckan;) Och en stor fet länkning ♥♥HHÄÄÄÄÄRRR♥♥. Ge henne autos ni också ! Det är ju faktiskt hon som fått mig att blogga mer:D Designen känns tom snyggare än Jennistars!! (Inget illa menat) Men somsagt! Nu kommer jag att blogga mer;)♥

Och snälla! Sluta inte läsa... Jag kollade statistiken och den hade sänkts.. Mycket:S Så snälla sluta inte läsa! Jag lovar att jag kommer att blogga as mycket:)♥ Lovar! Annars om ingen läser.. Vad är det för mening att jag har en blogg då?:O Så snälla... Sluta inte läsa! Ni betyder guld just nu;)♥
By tha wayxD E fortfarande på öland men kommer hem imorrn:D♥
See you then:D

God Morgon^^



Har ni sovit gott??;D (Eller nja snarare god förmiddag dåxD) Men för mig e det morgon;D Vad har ni för er idag dåe?XD Jag vill tacka EL!N igen för världens snyggaste design;D
(Länk)

Tack som faan EL!N;D

Hej I'm Gloria här igen! Ville bara tacka Elin så himla myckt för den superfina designen;D Blev så jäkligt nöjd! Den blev T.o.m snyggare än jag trodde :love: Ge hennes autos och presenter för hon är skiiit snäll!!:D

EL!N här!

(I'm gloria du kan ta bort det här inlägget sen xD)
Hejhej, EL!N här :) Jag har gjort denna bloggens finfina design. Jag tycker det blev assnyggt. ;D

Säg till om det är något jag ska ändra i headern eller någon annanstans. :)

Kom ihåg att du kan ändra färgen på skuggan i stilmallen. Gå bara in på till exempel entry headers, eller navheader så kommer du se "shadow" där nånstans. :D




Angående designen;D

Angående den här snygga designen så kan jag berätta att det är EL!N som har gjort den;D Ge henne massor av autos och presenter!! Hon förtjänar det för att hon e så snäll:)

Ny blogg!<3

Nu har jag skaffat en ny blogg på blogspot.com istället! (mycke lättare att designa bloggenXD)
gå in på den HÄR!

Simhallen helaaa dan...:S

Gaah-.- Jag börjar tröttna på simhallen nue... Jag va där i 6 timmar idag... Och snacka om att man blev rynkig...:D Men det var iallafall as kul men man blev as trött... (Jag gjorde något jag aldrig skulle ha förväntat mig att göra idag:S) = Jag hoppade från femman vilket kanske var förra året jag gjorde senast:S Och snacka om att man fick ont i foten-.-'' Jag var där med min kompis Bella Borg men hon följde med upp till femman men gick ner igenXD (Tönt):)

Kort om dagen;D♥

Lång dag idag med fötter som gör ont och massa bränn sår av brännässlor på både benen och fötterna:bigeyes: Börja med att jag har varit med min vän Bella Borg (Irl namn Ella) bada ute... hade tänkt att bada i simhallen men fick inte för hennes mamma för det var för fint väder:) Tyckte faktiskt att det var braxD Så vi stack och bada ute och först va det faktiskt iskallt men sen blev det shiiiit varmt:D Vi badade där typ . . . till klockan tolv så ringde vi två killarxD Och så bada vi en stund sen stack vi hem till Ella. Vi åt lite tacos och ringde sedan killarna igen:) Vi skulle träffas vid gamla sjukhuset men jag och Ella kom ganska tidigt:D Men sen kom dom! Vi stog och pratade i ca: en kvart? Sen skulle dom tydligen till Subway? Vi bah: Azzå det e skitdyrt där! Och Edvin bah: n'' det e det intex) Sen stack dom och sa att dom skulle komma lite senare. Vi gick hem till Ella en stund sen ringde vi dom och då skulle dom kommaxD Vi klättra upp på ett tak som jag fick problem på när jag skulle hoppa ner...:bigeyes: men till slut hoppade man:bigeyes: (jag vet inte vad som for i mig) Och nu har jag ont i fötterna...:bigeyes: Sen tjata jag på att bada men ingen ville förutom Hannes...:( Men vi stack till närmaste mini livs Hannes köpte lite jordgubbar och Edvin köpte två bullar... fast Hannes åt bara två jordgubbar sen tyckte han att det var äckligt så han bah la dom där. Edvin åt bara en halv bulle så slängde han restenx) Men ja... Vi stack hem till Hannes hoppade studsmatta.. Prata lite körde S,K,P (sanning,konsekvens och procent) sen skulle Hannes på pingisträning så vi stack Edvin gick hem till sig och jag stack hem till Ella med Ella:D Vi skulle träffas vid stranden ... halv 8 (på kvällen) Så vi gick hem till Ella och åt lite makaroner med falukorv som tydligen är hennes favoritmat:) sen stack vi till stranden och badade innan Edvin kom. Hannes kom lite senare eftersom att han hade pingisträning som slutade precis vid halv 8. Men när han kom stog dom bara på bryggan och skrek att det var kallt!?!? Man bah: Lägg av va? det e säkert 25 grader i vattnet-.- Men det var nån konstig typ vi inte kände som puttade i Edvin i vattnet:D haha det såg knäppt ut:) Och till sist hoppa Hannes ixD Sen gick vi upp prata lite och så kom min klasskompis Linn!!:D (Hennes föräldrar skulle ta ett nattdopp typ) Men hon bada inte. Lite senare vid halv 9 tiden börja vi cykla hem på vägen hem så träffa man sin fd idrottslärare Andreas!!:D Men skit i det... Jaja man cykla hem tog sällskap halva vägen med kompisar och hemma klockan 9!!:) har varit med kompisar i 10 timmar sammanlagt!!:) Puuh... Lång dag men as roligxD Vad har ni gjort idag då?:)

Två finalister!

Jag har valt två finalister till header-tävlingen och dom är...

Alice_Queen!!!! och....

Livi11!! Grattis till er! Nu ska ni andra rösta vem ni tycker ska få headern!<3 Det gör ni genom att kommentera!
Lycka till hörrni:D

Grattis på födelsedagen i efterskott Jenni!<3

Grattis Jennistar på födelsedagen i efterskott^^ Har inte varit hemma mycke så har inte hunnit göra en bild:D Men här kommer en!
Image and video hosting by TinyPic
Grattis ennu en gång:D

RSS 2.0